vv Hulsel makkelijk langs Netersel (verslag vv Hulsel)

vv Hulsel-vv Netersel 6-1 seizoen 2013/2014

Zondag 26 januari 2014 speelde vv Hulsel de thuiswedstrijd tegen Netersel. Met 6-1 werd de tegenstander naar huis gestuurd.

Netersel, dat vandaag drie spelers miste, liet het spel aan Hulsel en speelde zelf alleen maar lange ballen. Hulsel speelde fel en vooral de aanvallers Stef Roijmans en Ruud Maas kregen erg veel ruimte.vv Hulsel-vv Netersel 6-1 seizoen 2013/2014

Na een kwartier leverde dit de 1-0 op. Een vrije trap van Stijn Jansen werd gemist door doelman Sjoerd Wijnen van Netersel en Stein van Rooij schoot binnen.

Even later claimde Netersel een penalty, maar de scheidsrechter wuifde dit weg. Halverwege de eerste helft kwam de bal na een mooie actie van Tom Roest via van Rooij bij Roijmans die de 2-0 scoorde. Heel lang kon Hulsel niet juichen want na een mooie lob van Alex Spooren op de lat kon Harm van der Heijden de 2-1 scoren. Nog voor rust bracht Hulsel de marge weer op twee toen Roijmans na een corner van dichtbij kon binnen schieten; 3-1

In de tweede helft was het helemaal een speeltuin voor Hulsel dat wel raad wist met de geboden ruimte maar verzuimde de dubbele cijfers te halen. Na twintig minuten scoorde Roijmans zijn derde. Een stiftje van Roest werd gepakt door de doelman, maar in de rebound kon hij simpel binnen tikken.

Een dik kwartier voor tijd kreeg aanvoerder Ad Schellekens van Netersel de rode kaart toen hij de bij vlagen ongrijpbare Ruud Maas neer haalde. Met twee prachtige doelpunten bepaalde Roijmans vervolgens de eindstand op  6-1. Een prima teamprestatie van Hulsel, waarbij spits Stef Roijmans wel vijf maal scoort maar het hele team een compliment verdiend voor de goede partij voetbal die vandaag op de mat gelegd werd.