vv Hapert verliest van Reusel Sport 0-3

vv hapert - Reusel Sport 0-3 amateurvoetbal seizoen 2013/2014

Zondag 19-1-2014 speelde vv Hapert tegen koploper Reusel Sport. De thuisploeg verloor met 0-3

Hapert kwam na de winterstop prima uit de startblokken en toonde lef tegen koploper Reusel Sport. Dit resulteerde al in de 7 e minuut tot een fraai kans voor de thuisploeg maar Mark van Heertum werd juist voor de doellijn vastgehouden wat resulteerde in een penalty. Deze werd door Hermans via de lat overgeschoten waard. Ondanks deze tegenvaller bleef Hapert aandringen. Na een half uur kreeg Reusel meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in een doelpunt gemaakt door Boy Janssen 0- 1. Enkele minuten later was het Rick Louwers die de 0-2 op het scorebord zette met een fraaie kopbal.

Na rust kwamen de bezoekers eigenlijk geen moment meer in moeilijkheden. Geert Janssen maakte nog de 0-3 wat tevens de eindstand werd omdat Keeper Brekelmans een aan Reusel Sport toegekende penalty stopte. Voor de statistieken Frans Heesters nam de strafschop.