HMVV zet zegereeks voort tegen ZSC

HMVV-ZSC 4-1 seizoen 2013/2014

Zondag 9 februari 2014 speelde HMVV uit Hooge Mierde de inhaalwedstrijd tegen ZSC uit Westerhoven.

De wedstrijd begon voortvarend voor de gastheren. Al na enkele minuten kopte verdediger Willem van Gisberen de bal tegen de touwen: 1-0. Dit leek een opmaat te zijn voor een ruime score, want HMVV kreeg kans op kans. Maar de aanvallers Ron Jansen, Thomas Castelijns en Niels Leyen hadden het vizier nog niet op scherp staan.

Terwijl HMVV verzuimde de score uit te breiden, sloeg ZSC meteen toe. Cas van Maasakkers rondde een knappe actie af en zette de gasten weer naast HMVV: 1-1.

Dit was het teken voor HMVV om de zeilen nog eens bij te zetten. Dit resulteerde uiteindelijk in een gelukkige goal van aanvoerder Pieter Michelbrink juist voor rust: 2-1.

In de tweede helft ging HMVV op dezelfde voet verder. Dit leverde echter nog niet veel kansen op. Het was wachten op de 80ste minuut, toen verdediger Hans van Gompel een strakke voorzet van Ron Jansen in de rechter bovenhoek kopte: 3-1.

Een paar minuten later promoveerde diezelfde Ron Jansen een strakke steekbal van Pieter Michelbrink tot een doelpunt: 4-1.

HMVV kreeg hierna nog een handjevol kansen om de score verder op te voeren, maar het bleef bij 4-1.