Hulsel en SDO'39 houden elkaar in evenwicht (verslag vv Hulsel)

vv Hulsel-SDO'39 seizoen 2013/2014 1-1

Zondag 16 februari 2014 troffen vv Hulsel en SDO'39 elkaar in de 4 e klasse H. In een matige wedstrijd werd de eindstand 1-1.

Aan Hulsel zijde ontbraken vandaag rechtsback Bas van Herk (ziek) en de veel scorende spits Stef Roijmans (blessure). In de spits stond nu Rob Jansen die het prima deed. Hulsel nam in het initiatief in de openingsfase maar kreeg het deksel op zijn neus toen na elf minuten spelen Frans Berger na een vrije trap oog in oog met de keeper kwam en kon intikken; 0-1. Lang mocht SDO’39 echter niet van deze voorsprong genieten want na een mooie combinatie scoorde Joris van der Heijden op aangeven van Tom Roest de 1-1. Even later was een redding van Hulsel doelman Daan Fievez noodzakelijk toen Timo Vugts na slordig balverlies kon inschieten. Het restant van de eerste helft ging gelijk op al was SDO’39 wel dreigend met corners en vrije trappen.

In de tweede helft was het eerste gevaar voor Hulsel

Uit een voorzet van Ruud Maas schoot Joris van der Heijden net over. In deze tweede helft speelde het spel zich vooral op het middenveld af en waren er niet echt veel grote kansen voor beide teams. SDO’39 scoorde wel twee keer, maar beide keren werden deze doelpunten wegens buitenspel afgekeurd.

Een kwartier voor tijd kwam de laatste man van SDO’39 Geert Coolen goed weg toen hij de doorgebroken Ruud Maas neerhaalde en slecht geel kreeg van de overigens goed leidende scheidsrechter. Tien minuten voor tijd redde Fievez goed op een hard schot van Martijn Hellegers. Aan de andere kant was Hulsel nog even gevaarlijk maar een kopbal van de ingevallen Corne Lavrijsen ging naast het doel. Zo bleef het 1-1.