Reusel Sport moeizaam voorbij vv Netersel

Netersel - Reusel Sport 1-2 seizoen 2013/2014

Twan Lavrijsen oog in oog met de keeper van Netersel

Op zondag 23 februari 2014 speelde Reusel Sport de uitwedstrijd tegen vv Netersel. Reusel won met 1-2

Een wedstrijd waar vv Netersel prima uit de startblokken kwam en waar Joost vd Bisen in de eerste minuut al een bal van dichtbij overschoot. Hiermee maakte de thuisploeg duidelijk dat ze zich niet in wilde graven tegen de koploper in de 4 e klasse H.

Juist voor de rust kwamen de bezoekers toch op voorsprong door een score van Ralf Lavrijsen, 0-1.

vv Netersel - Reusel Sport 1-2 seizoen 2013/2014

In de 2 e helft maakte Mark Faes in de 55 e minuut de 0-2, terwijl de strijd heviger werd kreeg Reusel nog 4 gele kaarten en maakte iedereen zich op voor het slotoffensief. Jaap Waalen van Netersel maakte met een fraai volley de 1-2, wat tevens de eindstand was.