HMVV deelt de punten met SDO'39

hmvv - sdo'39 3-3 seizoen 2013/2014

Zondag 9 maart 2014 speelde HMVV de thuiswedstrijd tegen SDO'39 en moest de punten delen Uitslag 3-3

Een wedstrijd waar de thuisploeg in de eerste helft al de betere kansen kreeg maar niet tot scoren kwam door o.a goed keeperswerk van goalie Paul v Gompel.

HMVV laat punten liggen tegen SDO'39  klik hier

Na rust kwam HMVV door goals van Willem van Gisbergen en Ron Jansen op 2-0. Jaap Huybregts van SDO was inmiddels van het veld gestuurd met rood. Appeltje Eitje zou je denken voor HMVV met 11 tegen 10. Niets was echter minder waar. De bezoekers kwamen door een goal van Hellegers op 2-1 en HMVV verdediger Mart Lavrijsen kopte een bal ongelukkig in eigen doel 2-2. De beslissing leek in de 90 e minuut te vallen toen Roel Lavrijsen snoeihard inschoot 3-2. Diep in blessuretijd maakte SDO toch nog gelijk door wederom Hellegers 3-3.