Hulsel met tien man in slotfase ten onder tegen Hoogeloon

vv Hulsel - vv Hoogeloon 0-1 seizoen 2013/2014

Het zit Hulsel na de winterstop niet mee want ook vanmiddag (16-3-2014) ging het in de slotfase ten onder en verloor met 0-1 van Hoogeloon en stond weer met lege handen.

Met een handje vol kansen voor beide teams tesamen kan wel gesteld worden dat het een matige wedstrijd was. Het hoogtepunt van de eerste helft was wel de overtreding van Nicky van Herk die een doorgebroken speler van Hoogeloon vasthield maar daar slechts geel voor kreeg (zie bovenstaande foto)

In de tweede helft werd een vergelijkbare situatie als in de eerste helft, waarbij van Herk weer een doorgebroken speler vasthield, wederom bestraft met geel waardoor hij mocht gaan douchen.

Ondanks de overtal situatie kon Hoogeloon daar niet echt van profiteren en kreeg de thuisploeg ook nog enkele kansjes. Maar enkele minuten voor het eindsignaal bracht Niels Luijten Hoogeloon toch op voorsprong toen hij vrij voor doelman Fievez simpel kon scoren.