SDO'39 verliest van Reusel Sport

Sdo'39-Reusel Sport 0-2 seizoen 2013/2014

De verrassing eerder het seizoen de overwinning van SDO'39 tegen Reusel Sport kon op zondag 17 maart 2014 geen navolging vinden. Reusel Sport domineerde de eerste helft volledig en gunde de thuisploeg geen enkel kansje.

In de 14 e minuut kwamen de geel zwarten op voorsprong door een doelpunt van Boy Jansen 0-1. Doelman Paul van Gompel voorkwam een monsterscore van de bezoekers door goed keeperswerk in deze wedstrijd. Pas laat in de 2 e helft (84 e minuut) werd de bal op de 11 meter gelegd door de scheidsrechter na een overtreding. Geert Janssen voltrok het vonnis en zette de eindstand 0-2 op het scorebord. SDO'39 kreeg in de 2 e helft wel een handjevol kansjes maar moest zijn meerdere erkennen in Reusel Sport. Door de winst en het gelijkspel van Wilhelmina Boys tegen HMVV is Reusel Sport na 20 wedstrijden koploper met zes punten voorsprong (49 - 46) op Wilhelmina Boys.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.