Hulsel pakt volle winst tegen HMVV (verslag vv Hulsel)

hmvv-vvHulsel 1-2 seizoen 2013/2014

Het wordt voor het trainersduo Ben Bleumer en Matt Vosters van Hulsel met de week een moeilijkere puzzel om een representatief elftal op de been te krijgen. Naast de langdurig geblesseerden Stein van Rooij en Tom Roest ontbraken vandaag ook nog Ruud van der Heijden (vakantie) en Nicky van Herk (geschorst).

De spelers van Hulsel 2, waaronder Roel van Limpt (40 jaar), deden het echter prima vandaag. Hulsel gooide vandaag een flinke dosis felheid in de wedstrijd en HMVV had hier geen goed antwoord op.

Na een kwartier spelen gaf van Limpt een mooie bal op Ruud Maas die schuin voor het doel de 0-1 scoorde. Tien minuten voor rust was er een flinke tegenvaller voor HMVV toen na een duel Thomas Castelijns geblesseerd het veld moest verlaten. Zijn vervanger was Lars Valckx die net terug kwam van een blessure. Op slag van rust kwam Hulsel even goed weg toen Hans van Gompel uit een vrije trap van Ron Jansen voorlangs kopte.

In de tweede helft gaf HMVV wel iets meer druk naar voren en kreeg het via Ron Jansen en Dirk Verstijnen wel kansen. De eerste keer stond echter de lat in de weg, de tweede kans ging over. Even later was het aan de andere kant wel raak. Stef Roijmans stuurde Ruud Maas diep. Oog in oog met doelman Geert Hermans bleef hij heel rustig en schoof met links de bal binnen; 0-2. Een gunstig moment voor Hulsel omdat HMVV de overhand begon te krijgen. Halverwege de tweede helft werd het toch nog spannend toen de scheidsrechter na een corner van HMVV een penalty gaf. Jansen schoot dit buitenkansje onberispelijk binnen. In de slotfase was het regelmatig onrustig voor het Hulselse doel en even leek HMVV op gelijke hoogte te komen. Een redding van doelman Daan Fievez op een kopbal van Thijs van de Borne bezorgde Hulsel de op basis van de werklust verdiende drie punten.

Opstellingen:

HMVV: Geert Hermans, Willem van Gisbergen, Roel Staal, Dirk Verstijnen (’78 Rick Keustermans), Hans van Gompel, Mark van de Voort, Mart Lavrijsen (’47 Thijs van de Borne), Roel Lavrijsen,  Ron Jansen, Ruud van Gestel, Thomas Castelijns (’37 Lars Valckx).

Hulsel: Daan Fievez, Bas van Herk, Daan Perry, Stijn Jansen, Roel van Limpt (’80 Thijs Smolders), Rene van der Heijden, Joris van der Heijden, Freek Maas, Rob Jansen, Ruud Maas en Stef Roijmans.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.