Netersel strijdend ten onder tegen Hoogeloon 0-2

Netersel-Hoogeloon 0-2 seizoen 2013/2014

Zondag 31 maart 2014 werd onder fraaie weersomstandigheden de inhaalwedstrijd Netersel-Hoogeloon gespeeld.

Het werd een wedstrijd die pas in blessuretijd definitief werd beslist door een goal van Yannick Sol 0-2. Al in de 16 e minuut van de eerste helft kwam Hoogeloon op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Frank Louwers.

Daarna zag het publiek een wedstrijd met twee teams die om elke meter knokte. Kortom met zo'n inzet is het lekker om 90 minuten langs het veld te mogen staan.

Ook in de 2 e helft eenzelfde spelbeeld waarbij Netersel meer aandrong om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. De tomeloze inzet van de thuisploeg werd echter niet beloond met een doelpunt. Doordat de gelijkmaker niet viel bleef het spannend tot aan het slot toen in blessuretijd Yannick Sol de wedstrijd besliste 0-2 en de 3 punten mee naar Hoogeloon gingen.