SDO'39 thuis onmachtig tegen vv Hapert 0-1

Sdo'39-vv Hapert 0-1 seizien 2013/2014

SDO liet het zondag 6 april 2014 vooral in de eerste helft afweten. Het toonde niet de wil en overtuiging om echt te gaan strijden voor een overwinning en liet zich telkens door een fel jagend en in de duels beter spelend Hapert vrij eenvoudig de bal afpakken.

Al in de 4e minuut was de kracht van Hapert te merken, wanneer de bal na een vlotte aanval voor de voeten van Jeroen van Heertum kwam, maar hij schoot de bal hoog over.

In de 18e minuut een goede kans voor Koen Gerritsen, maar een attente doelman Paul van Gompel voorkwam een vroege achterstand voor zijn team. Enkele minuten voor rust de verdiende treffer voor Hapert, wanneer Koen Gerritsen de bal, op aangeven van Niels Lavrijssen, hard en hoog in de kruising schoot, 0-1.

sdo'39-vvhapert 0-1 seizoen 2013/2014

Na rust probeerde SDO’39 zich in de wedstrijd te spelen, maar moest nog steeds toezien, dat Hapert fel op elke bal joeg en de oranjezwarten zodoende niet echt tot grote kansen konden komen. In de 63e minuut een lastig hard schot van Martijn Dijkstra, maar keeper Bas Brekelmans stond op zijn plek en hield het doel leeg.

SDO bleef het proberen en gezien het feit, dat Hapert bijna door zijn krachten heen was, had er met wat meer verzorgd voetbal misschien nog wel wat meer in gezeten. Mark van Heertum was nog eenmaal gevaarlijk op weg naar het SDO-doel, maar werd onderuitgehaald, wat de SDO-speler dan ook geel opleverde. Ook de inbreng van routinier Sil Paridaans bij SDO bracht niet het gewenste resultaat.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.