Rosolo komt weer op stoom. Winst tegen DDW

De korfbalsters van Rosolo pakken op het veld de draad weer op nadat ze in de zaal matig presteerde. Na de winst tegen Spes afgelopen week werd zondag thuis DDW aan de zegekar gebonden. Rosolo won verdiend met 16-9.

Rosolo had een kleine aanloop nodig na aanvang van de wedstrijd want de eerste minuten werd er niet gescoord. Maar met de goede verdediging van de thuisploeg kwam DDW ook niet tot scoren. Maar toen Rosolo eenmaal tot scoren kwamen was er zo een gat geslagen en stonden ze met 9-1 voor. Bij een stand van 9-3 klonk het rustsignaal van de scheidsrechter. Na rust kwam DDW nog heel even in de wedstrijd tot 9-5. Teun Slot, de coach pakte een time out en daarna is DDW niet meer in hun spel gekomen. Voor Rosolo speelde Britt Lavrijsen zowel verdedigend als scorend een zeer goede wedstrijd. Eindstand 16-9.