HMVV stuurt Reusel Sport met lege handen naar huis 3-2

HMVV-Reusel Sport

Zondag 21 april 2014 kreeg HMVV Reusel Sport op bezoek. Voor Reusel betekent puntverlies, het niet meer in eigen hand hebben om nog kampioen te kunnen worden. Tenslotte stonden ze met evenveel punten als koploper Wilhelminaboys uit Best op de tweede plaats

De wedstrijd kwam rustig op gang waar beide teams kansen kregen in de 20ste minuut werd door de thuisploeg een afvallende bal breed gelegd door aanvoerder Pieter Michelbrink en Roel Lavrijsen bracht met hard schot de gastheren op 1-0. Lang kon HMVV hier niet van genieten, want enkele minuten later had Reusel Sport de stand alweer gelijk getrokken. Geert Jansen kon binnenschieten 1-1.

HMVV - Reusel Sport 3-2 seizoen 2013/2014

HMVV raakte hier echter niet van onder de indruk want tien minuten later kwam het weer op voorsprong; een sterk spelende Dirk Verstijnen kopte de bal op de paal, waarna Hans van Gompel alert was en de bal  binnenschoot: 2-1. Maar opnieuw kwam Reusel Sport snel terug; Toon VanderHoydoncks schoot van dichtbij raak en bracht de gasten weer naast HMVV: 2-2. Voor de vele toeschouwers was het een prachtige 1 e helft.

De 2 e helft was minder hoogstaand door o.a veelvuldig balverlies aan beide zijde. Maar in de 75 e minuut was het Dirk Verstijnen die een voorzet van Ron Jansen binnen wist te schieten na een scrimmage 3-2. De bezoekers waren duidelijk niet meer in staat om er nog eens een schepje bovenop te doen waardoor na 90 minuten de 3 punten voor HMVV waren. Uitslag 3-2