Reusel Sport zit in de hoek waar de klappen vallen.

Dosko'32-Reusel Sport 1-1 seizoen 2013/2014

Zondag 4 mei 2014 speelde Reusel Sport zijn voorlaatste competitiewedstrijd  in Duizel tegen Dosko'32. Na 2 x 45 minuten was de stand op het scorebord 1 - 1.

Duidelijk is wel dat Reusel in de hoek zit waar de klappen vallen want ook in deze wedstrijd was het geluk niet aan Reusel zijde. Al na 10 minuten speeltijd kwam de Geel-Zwarte formatie op voorsprong door een kopbal van Rick Louwers 0-1. Ondanks het veldoverwicht bleef de tweede treffer uit, sterker nog, enkele minuten voor het rustsignaal maakte Dosko'32 door een fraaie treffer van Dennis van Woerkum gelijk 1-1.

Na rust was het overwicht weer duidelijk voor Reusel maar het ontbrak het team net aan dat kleine beetje geluk dat je nodig hebt om de kansen om te zetten in een doelpunt en zo alsnog de winst nog mee naar huis te kunnen nemen. Door het gelijke spel van Reusel is Wilhelminaboys kampioen in de 4 e klasse H en  kan Reusel zich opmaken voor de nacompetitie