HMVV gaat voor de hoofdprijs: promotie naar de 3 e klasse

HMVV - RKDSV 4-0 nacompetitieduel 2013/2014

HMVV won zondag 25 mei het nacompetitie duel tegen RKDSV met 4-0. Na de 0-2 overwinning in Diessen kunnen ze zich in Hooge Mierde gaan opmaken voor de eindronde van de nacompetitie met als inzet promotie naar de 3 klasse. Tegenstander is Reusel Sport

RKDSV leek maar een doel te hebben, en dat was snel scoren om er nog een wedstrijd van te maken.

Het eerste kwartier was Diessen dan ook beter, met goede kansen voor onder meer Wouter Hagenberg.

Het was aan HMVV-keeper Geert Hermans te danken dat er niet gescoord werd. Nadat de storm geluwd was, rekende HMVV meteen af met de hoop van RKDSV. Een aanval via Dirk Verstijnen eindigde bij Roel Lavrijsen, die vernietigend uithaalde: 1-0. In de 20ste minuut werd het zelfs 2-0 door Ron Jansen, nadat hij de verdediging zoek had gespeeld. Op slag van rust maakte Roel Lavrijsen er in een rebound 3-0 van, nadat zijn eerste inzet op de lat eindigde.

In de tweede helft gebeurde er niet veel meer. HMVV hoefde niet meer, en RKDSV kon niet meer. Het was Ron Jansen die voor de eindstand 4-0 zorgde, door simpel binnen te tikken, na eerst op de paal geschoten te hebben.