Reusel Sport met èèn been in 3 e klasse

Reusel Sport-HMVV 2-0 seizoen 2013/2014 nacompetitie

Op donderdag 29 mei 2014 (Hemelvaartsdag) heeft Reusel Sport de thuiswedstrijd tegen HMVV, met als inzet promotie naar de 3 e klasse, met 2-0 gewonnen. Zondag volgt de return in Hooge Mierde en zal HMVV op eigen gras moeten laten zien wat ze in hun mars hebben. Natuurlijk kan gesteld worden dat Reusel met èèn been in de 3 e klasse staat maar van de andere kant weet een ieder hoe grillig HMVV kan zijn op eigen bodem

In ieder geval was donderdag Reusel de betere ploeg die in de 4 e minuut al op voorsprong kwam door een fraai schot van Twan Lavrijsen (zie foto). Ralf Lavrijsen maakte er in de 16 e minuut 2-0 van met een fraaie kopbal. De thuisploeg zat op rozen en kregen zelfs kansen om op 3-0 te komen voor rust.

Reusel Sport - HMVV 2-0 seizoen 2013/2014 nacompetitie

Na rust was het HMVV die aandrong om de 2-1 op het scorebord te krijgen maar keeper Rob Lavrijsen,  die vanmiddag van Jan Willem Doesburg voorrang kreeg om te spelen voor eerste keeper Rick Bogaars, hield zijn doel schoon.

Zondag dus de return in Hooge Mierde waar ongetwijfeld ook weer veel toeschouwers langs de lijn zullen staan om te zien wie uiteindelijk de stap naar de 3 e klasse gaat maken.