Geert van der Weijst mist slag in Ronde van Veldhoven

Geert van der Weijst

Maandag 14 juli 2014 is Reuselnaar Geert van der Weijst als 14 e geëindigd in de Ronde van Veldhoven, een wedstrijd voor Elite/Beloften over 80 km

Het was een snelle wedstrijd waar al snel een kopgroep werd gevormd door de drie renners Coen Vermeltfoort, Luuk de Beer en Jasper de Laat. Toch werd deze kopgroep in de slotfase nog teruggehaald onder aanvoering van Huub Duijn uit Geleen die ook in de laatste ronde nog wegsprong en de winst achter zijn naam kon schrijven. Geert van der Weijst was actief in de wedstrijd en was bij diverse ontsnappingen aanwezig maar werd telkens weer teruggehaald door het peloton.

foto finish Huub Duijn

Huub Duijn, Coen Vermeltfoort en Jasper de Laat

Het podium met Duijn, Coen Vermeltfoort en Jasper de Laat uit Moergestel (r)

Eerder werd ook nog een wedstrijd voor amateurs gereden. Winnaar werd voormalig oud-prof wielrenner Erik Dekker, Eddy Hermsen werd 2 e en Corné Verhoeks 3 e (zie foto)