Hulsel-SDO'39 in eerste helft al beslist

hulsel-sdo'39 2-6 seizoen 2014/2015

Zondag 7 december 2014 kreeg vv Hulsel de buren uit Lage Mierde (SDO'39) op bezoek. Na 45 minuten speeltijd keek de thuisploeg al tegen een 0-5 achterstand in. Velen toeschouwers waren er het al over eens dat de tweede helft net zo goed in de kantine gespeeld zou kunnen worden.

Natuurlijk was bovenstaande reactie zeker ook debet aan de slechte weersomstandigheden van deze middag met fikse regenbuien. Om kort te zijn: SDO'39 was de bovenliggende ploeg die ging rusten na doelpunten van Frans Berger (3x) Arno van der Zanden en Tijs Spieringhs.

In de tweede helft toonde Hulsel iets meer werklust en na doelpunten van Ruud Maas(1-5), Arno van der Zanden (1-6) en Stein van Rooij uit een penalty (2-6) stond na 90 minuten de stand 2-6 op het scorebord

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.