Rosolo grijpt langs kruisfinale (zaalkorfbal) na verlies tegen Spes (Milsbeek)

Rosolo - Spes  13-20

Zondag 8 maart 2015 heeft Rosolo de laatste competitiewedstrijd tegen Spes verloren met 13-20. Duidelijk een iets wat geflatteerde uitslag omdat Spes in de slotfase pas afstand nam, mede door twee verdedigingsfouten.  Door dit verlies mist Rosolo deelname aan de kruisfinale's. Winst of gelijk spel was voldoende geweest voor Rosolo voor een "kruisfinale ticket". Door de winst van Spes mogen zij nu gaan strijden voor het kampioenschap

Terwijl de wedstrijd in de 1e helft gelijk op ging en Rosolo ging rusten bij een stand van 6-5 werd het in de 2e helft erop of eronder. Via 8-8 (9') liep Spes in de 19e minuut uit naar 10-14. Het was een dreun voor Rosolo maar toch knokte het team zich nog terug tot 12-14. Maar Spes was meedogenloos en bleef scoren wat Rosolo verzuimde. "Chapeau voor Spes dat je dat in de eindfase nog kan" aldus Slot over de tegenstander.

Rosolo - Spes  13-20 Bij het laatste fluitsignaal waren de druiven zuur bij de dames van Rosolo die een goede tweede zaalhelft hebben laten zien aldus Slot. In de eerste zaalhelft hebben we de kruisfinale plaats al laten liggen en niet in deze laatste wedstrijd vervolgd Slot.

"Uitblinkster was duidelijk Janneke Adams die een super wedstrijd speelde" besluit Slot.