SDO'39 wint van vv Hulsel

sdo'39-vvHulsel 5-2 seizoen 2014/2015

Op zondag 3 mei 2015 speelde SDO'39 de laatste thuiswedstrijd tegen vv Hulsel. SDO won met 5-2

Vanaf het begin zette SDO de tegenstander flink onder druk. In de 11e minuut een grote kans op de openingstreffer voor Niels Heesakkers, wanneer hij een voorzet van Thijs Spieringhs centimeters naast het doel van Hulsel tikt.

Pas in de 26e minuut de verdiende voorsprong voor de thuisploeg. Uit een voorzet van Martijn Hellegers scoorde Frans Berger de 1-0. Vijf minuten later de gelijkmaker door een prima kopbal van Bas Liebregts. In de 40e minuut ontdeed Martijn Dijkstra zich van zijn tegenstander en bracht zijn team op een 2-1 voorsprong.

Na de thee was het weer SDO, dat met aanvallend spel op zoek ging naar de derde treffer, maar tot scoren kwam men vooralsnog niet. In de 71e minuut een wissel bij SDO, wanneer Frans Berger plaats maakte voor Arno van der Zanden, die een prima invalbeurt zou maken. Kort na deze wissel viel in de 73e minuut de 3-1 en wel door een eigen doelpunt van Hulsel-verdediger Roel van Limpt. En vier minuten later mocht de ingevallen Arno van der Zanden de wedstrijd op slot gooien, wanneer hij nog eenmaal de bal knap in de touwen werkte, 4-1.

In de 90e minuut toch nog de 4-2, wanneer Daan Perry een pass van SDO onderschepte en de bal achter doelman Van Gompel in de touwen schoot. In de extra tijd nog een strafschop voor SDO, maar Martijn Hellegers kreeg de bal niet voorbij Daan Fievez, wat enkele seconden later Abdalla Abdurahman, die ingevallen was voor Niels Heesakkers, wel lukte en zo, met de vijfde treffer voor SDO, zijn eerste treffer voor het vaandelteam op zijn naam schreef.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.