SDO'39 wint van Riethoven

SDO'39 - Riethoven 4-2 2015/2016foto (96 dpi): keeper Verhagen bokst de bal uit zijn doel

Zondag 11 oktober 2015 heeft SDO uit lage Mierde de thuiswedstrijd tegen Riethoven gewonnen met 4-2

Riethoven opende sterk en al in de vijfde minuut was het raak. Zwak verdedigen van de thuisploeg gaf Jeroen Aarts alle ruimte om aan te leggen en de 0-1 te scoren. SDO’39 rechte zijn rug en nam na een klein kwartier spelen het initiatief over. In de 9e minuut viel verdediger Christian Paridaans met een knieblessure uit na een ongelukkige botsing. Hij werd vervangen door Simon Kruijssen die, ondanks een lichte blessure, een prima wedstrijd speelde.

SDO'39 - Riethoven 4-2 2015/2016

In de 25e minuut was het Frans Berger, die uit een vrije trap van Thijs Spieringhs en doorkoppen van Niels Heesakkers de bal kon binnenschieten, 1-1. In de extra speeltijd van de eerste helft toch nog de 1-2, door een doelpunt van Tim van de Graaf.

In de tweede helft was SDO’39 de betere ploeg en de achterstand van voor de rust werd binnen drie minuten omgezet in een 3-2 voorsprong. Uit een corner in de 46e minuut was het Niels Heesakkers, die de bal in de touwen wist te werken en amper drie minuten later was het weer Heesakkers, die de 3-2 scoorde, nadat doelman Eric Verhagen de bal niet klemvast had en Hellegers attent reageerde, door Heesakkers de bal aan te spelen.

In de slotfase waren er enkele kansjes voor Riethoven, maar Lars van Driel zag zijn inzet gekeerd door Paul van Gompel en ook in de rebound werd niet gescoord.

In de blessuretijd is het Martijn Hellegers die, na weer een snelle omschakeling, een voorzet van Frans Berger wist te verzilveren en de eindstand op 4-2 bracht.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.