Ondanks verlies DDW tegen Swift, een tas vol vertrouwen voor toekomst

Laurette van der Heijden DDW-Swift 21-23

foto (96 dpi): Laurette van der Heijden(l) bouwt aan een aanval

Zondag 15 november 2015 ging in de Topklasse Dameskorfbal de zaalcompetitie weer van start.

DDW uit Hooge Mierde ging thuis van start tegen Swift uit Velden waar vader Jan Kooiman(coach van Swift) het op moest nemen tegen zijn zoon Tjeerd Kooiman van DDW. In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op en gingen beiden teams rusten met een stand van 13-15.

DDW-Swift 21-23

Na rust kwam Swift duidelijk beter uit de kleedkamer en liep uit naar 13-18. Waar het publiek dacht dat de wedstrijd gespeeld was bleek DDW over een goed "eindschot" te beschikken.

Met keihard werken werd de achterstand van 16-22 in de 15' minuut omgebogen naar 21-22 met nog een paar minuten speeltijd.

Het beslissende doelpunt kwam van Swift waardoor DDW verloor met 21-23, maar met een tas vol bagage met "vertrouwen" voor de volgende wedstrijd as zondag tegen Rosolo. aanvang 15.05 uur.