Reusel Sport verliest van Wilhelminaboys

Reusel Sport - Wilhelminaboys 1-4 2015/2016

foto (96 dpi): teams komen het veld op met rechts de vaste grensrechter voor Reusel Sport Henri van Gompel

Zondag 22 november 2015 speelde Reusel Sport de inhaalwedstrijd thuis tegen Wilhelminaboys

Een wedstrijd waar de bezoekers aanvallend van start gingen maar waar Reusel gaandeweg de eerste helft beter in zijn spel kwam. Na 45 minuten gingen beide teams rusten bij een stand van 1-2. Tuur de Laar was de doelpuntenmaker voor Reusel.

In de tweede helft golfde het spel op en neer en waar Reusel verzuimde de gelijkmaker te maken sloeg Wilhelminaboys toe en verruimde de voorsprong 1-3. Na 90 minuten speeltijd was de stand 1-4 en zal Reusel uit een ander vaatje moeten gaan tappen om niet in de gevarenzone te geraken met 12 punten uit 10 wedstrijden.