DDW zeker van kruisfinales na winst tegen Spes 22-19

DDW - Spes 22-19 dd 21-2-2016

Zondag heeft het vaandelteam van korfbalvereniging DDW uit Hooge Mierde een plaats weten te bemachtigen in de play-offs van de zaalkorfbal competitie (Topklasse) voor de NK titel,

In de voorlaatste competitiewedstrijd won DDW thuis tegen Spes met 22-19 (rust 10-8) waardoor het verzekerd is van de vierde plek in de eindrangschikking. Op 6 maart 2016 zal de eerste kruisfinale (the best of three) worden gespeeld in Reusel. De vermoedelijke tegenstander wordt De Korfrakkers aanvang 15.00 uur.

De wedstrijd van deze middag kende al na 8 seconden een score van Anouk Hermans. Het scoreverloop van de eerste helft was 2-2, 2-3, 9-5 en een ruststand van 10-8.

Na rust leek Spes zich te herpakken en kwam zelfs nog op voorsprong 10-11, maar de thuisploeg nam het initiatief weer in handen en via 16-14, 20-16 bereikte ze de winst van 22-19.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.