DDW verliest eerste play-off wedstrijd tegen de Korfrakkers

DDW Hooge Mierde

DDW heeft zondag 6 maart 2016 de eerste play-off wedstrijd, voor een plek in de Dameskorfbal zaalfinale, tegen De Korfrakkers met 16-18 verloren. (rust 9-8).

Met nog 6 minuten te spelen sloeg de Korfrakkers toe bij een stand van 14-14 met maar liefst 4 doelpunten. Tijd om de achterstand van 14-18 nog om te buigen naar winst kregen de Mierdse dames niet meer.

DDW

De volgende dag op de maandagavond training werd de wedstrijd kort geanalyseerd en een actieplan gemaakt voor de beslissende tweede wedstrijd zondag 13 maart  wederom tegen De Korfrakkers in Erp (aanvang 13.00 uur).

Deze zal door DDW gewonnen moeten worden om een derde beslissingswedstrijd af te dwingen die toegang geeft tot de Grand finale die gespeeld wordt op zaterdag 19 maart in Eindhoven.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.