HMVV - Hulsel meer spannend dan goed. uitslag 1-1

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017

Verslag vv Hulsel (met dank aan Jan Vermeulen):

In een stevige derby die meer spannend dan goed was hebben Hulsel en HMVV de punten gedeeld. Hulsel speelde de laatste twintig minuten met een man meer maar was te slordig om hier van te profiteren.

Hulsel begon zondag 5 februari 2017 goed aan de wedstrijd en was het eerste deel van de eerste helft de bovenliggende partij.

Al na drie minuten kwam de inzet van Tom Roest bovenop de lat. Na een dikke tien minuten was het wel raak. Tom Roest maakte een goede actie op rechts, gaf voor op Stef Roijmans die redelijk simpel kon binnen tikken; 0-1.

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017Het laatste kwartier kwam HMVV wat beter in de wedstrijd. Bij een corner kopte de ingevallen Willem van Gisbergen de bal terug op Dirk Versteijen wiens schot delat toucheerde.

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017 Vijf minuten voor rust was er een grote mogelijkheid voor Stein van Rooij om de score te verdubbelen. Oog in oog met de sterk keepende Eric Voets  was hij echter niet overtuigend.

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017Net voor rust was er nog een grote kans voor Ron Jansen maar met een katachtige reflex kon Hulsel doelman Eric Corsten een doelpunt voorkomen.

In de rust was aan Hulsel zijde Twan Corsten in de kleedkamer achter gebleven. Zijn vervanger was Daan Perry. In de eerste vijf minuten van de tweede helft had Hulsel de wedstrijd moeten beslissen.

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017Eerst ging Stef Roijmans alleen op het doel af en even later was hij samen met Tom Roest. Beide keren kwam doelman Voets als winnaar uit de bus. Na een kwartier spelen was het HMVV dat op gelijke hoogte kwam.

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017Een mislukt schot van Roel Lavrijsen werd door Dirk Verstijnen gepromoveerd tot doelpunt; 1-1.

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017Hulsel was even van slag en had geluk dat Theun van den Borne even later vrijstaand naast kopte. Halverwege de tweede helft werd aan Hulsel zijde de moegestreden Roel van Limpt vervangen door Bas Liebregts.

Toen Liebregts vijf minuten later doorgebroken was en slim voorlangs kruiste bij Willem van Gisbergen bracht deze hem ten val en kon met een rode kaart vertrekken.

Ook de vrije trap van Tom Roest die hierop volgde werd weer goed gered. In de slotfase golfde de wedstrijd op en neer maar verder dan een schot van Stein van Rooij kwam Hulsel niet.

Een gelijkspel waar zeker meer in had gezeten als de grote kansen die Hulsel kreeg benut werden. Volgende week in de thuiswedstrijd tegen koploper Hapert zullen er niet zo veel kansen komen.

HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017HMVV - vv Hulsel 1-1 seizoen 2016/2017

Opstellingen:

HMVV: Eric Voets, Hans van Gompel (’63 Joeri Adams), Roel Staal, Pieter Michelbrink, Joris van de Voort, Theun van den Borne, Mark Verstijnen (’31 Willem van Gisbergen), Roel Lavrijsen (’72 Stan van Gisbergen), Dirk Verstijnen, Ron Jansen en Thomas Castelijns

Hulsel: Eric Corsten, Ruud van der Heijden, Bas van Herk, Stijn Jansen, Roel van Limpt (’65 Bas Liebregts), Twan Corsten (’46 Daan Perry), Joris van der Heijden, Stein van Rooij, Tom van der Heijden (’86 Giel van den Heijkant), Stef Roijmans en Tom Roest.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.