Hulsel knokt maar verliest

foto :(lage resolutie): trainer Wil Snoeren van Hulsel na het laatste fluitsignaal

Zondag speelde Hulsel de uitwedstrijd tegen Netersel. Een derby en voor Hulsel een must om punten te pakken om van de laatste plaats in de rangschikking te komen

Toch stond Hulsel na 90 minuten met lege handen en verloor met 4-1

Waar Hulsel na aanvang van de wedstrijd de beste kansen kreeg om op voorsprong te komen was het Netersel die effectiever was in de afronding. Een penalty (verzilderd door Gijs van Hintum) en een schot van Rick Spooren bracht na een kwartier de stand op 2-0. Hierna leek Tom Roest de aansluitingstreffer te maken maar de scheidsrechter keurde deze af.

In de tweede helft ging Hulsel extra druk zetten maar de prima keepende doelman Sjoerd Wijnen hield zijn doel schoon. Nadat Tom Roest nog een bal op de paal schoot, stond het vizier van Daan Michiels wel op scherp en maakte de 3-0. Terwijl invaller Bas Liebregts nog de 3-1 op het scorebord bracht was het wederom Michiels die vijf minuten voor tijd de eindstand op 4-1 bracht.

Na afloop was trainer Wil Snoeren van Hulsel duidelijk in zijn commentaar. Hulsel had 75e minuten gevoetbald maar de kansen niet benut.

Trainer Roy van Eekert van VV Netersel zag zijn ploeg toch zeker het eerste half uur prima voetballen maar door blessures van enkele spelers dit seizoen, moet zijn ploeg compacter gaan spelen. Deze tactiek slaagde tegen Hapert en vanmiddag weer aldus een tevreden trainer.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.