DDW maakt karwei nog niet af in kruisfinale tegen Swift (Velden)

Als het aan de verschillende teksten op de spandoeken lag  zouden de korfbalsters van DDW as zondag al in de finale hebben gestaan om de landstitel. Toch komt er een laatste beslissende duel omdat DDW deze tweede kruisfinale verloor met 14-16 van Swift uit het Limburge Velden.

De eerste kruisfinalewedstrijd won DDW wel en ook overtuigend van Swift met 19-15 dus zal dinsdag(14-3) worden beslist wie zondag uitkomt in de finale om de landstitel tegen de Korfrakkers. De ploeg uit Hooge Mierde werd in eigen huis gesteund door veel trouwe supporters en kwam meteen in de 1e minuut op voorsprong door een fraai afstandsschot van Laurette van der Heijden maar langzaam kwam Swift op stoom. Waar beide teams nog de rust in gingen bij een gelijke stand (7-7) pakte DDW in de 2e helft zelfs een voorsprong  van 10-8. Maar het sterke Swift sloeg genadeloos toe en pakte in de eindfase de overwinning  in Reusel 14-16.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.