Pardax in Reusel krijgt beachvolleybalveldje 

Op dinsdag 30 mei 2017 werd tijdens de raadsvergadering door wethouder Peter van de Noort de raad op de hoogte gebracht van de ontwikkeling van een beachvolleybalterreintje aan de Pardax in Reusel

Op het verzoek van buurtbewoners is, in overleg met de volleybalclub die al een klein beachvolleybalveldje hadden aan de Randweg-Oost, besloten tot een gezamenlijke ontwikkeling van deze nieuwe beachspeelvoorziening op het lommerrijke speelveldje aan de Pardax (zie foto).

Hierbij is als één gezamelijk project de vervanging van de speelvoorziening bij basisschool de Torelaar en de herziening van de speelvoorziening aan de Vlassert aan toegevoegd.

Zoals u misschien al vernomen heeft in de media heeft de gemeente haar verdubbelaar van het maximale aandeel tot € 4500 euro volledig ter beschikking kunnen stellen omdat de Torelaar met de opbrengst acties dit bedrag ook bij elkaar heeft gesprokkeld om het oude speeltoestel te kunnen vervangen.

Deze drie initiatieven die elk een eigen invulling gaan krijgen, zullen na realisering ook verbindingen met elkaar gaan leggen.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.