VVV kantoor in Reusel aanspreekpunt voor toeristen en inwoners

VVV Reusel-De Mierden

foto (96dpi): 

In de vakantieperiode is het vaak gezellig druk in het VVV kantoor in Reusel. "Bezoekers zijn zowel toeristen als inwoners uit onze eigen gemeente Reusel-De Mierden" aldus Petra Lauwers, bestuurslid van de VVV in Reusel.

Met 18 enthousiaste vrijwilligers wordt de VVV gerund en is gevestigd in cultureel Centrum de Kei aan het Kerkplein 69 (zij ingang de Kei)

tekst gaat verder onder deze foto

VVV Reusel-De Mierden

Om alles uit de Brabantse Kempen te halen is een bezoek aan de VVV zeker een aanrader. Naast wandel- en fietsroutes, info over bezienswaardigheden en  informatiefolders van plaatselijke ondernemers kan iedereen hier ook terecht voor een souvenir of aandenken aan de Brabantse Kempen.

Door de vrijwilligers wordt elke bezoeker op vriendelijke wijze geholpen en raakt zeker geļnspireerd om op ontdekkingstocht te gaan door de Brabantse Kempen.

Er is ook een nauwe samenwerking met de VVV kantoren in de Brabantse Kempen. (Bladel, Eersel, Bergeijk en Oirschot)

tekst gaat verder onder deze foto 

VVV Reusel-De Mierden

Ook het Snoeperke, een culinaire ontdekking van een horecagelegenheid in de regio, zou door zijn bekendheid zo in de "Van Dale" kunnen worden opgenomen. Ze gaan als "zoete broodjes" over de toonbank

In twee varianten zijn deze te koop en bestaan uit 12 snoeperkesbonnen die ingeleverd kunnen worden bij een door u gekozen horecagelegenheid.

U heeft de keuze uit maar liefst 24 horecagelegenheden in zes verschillende gemeentes waar u een heerlijk streeksnoeperke voor terug krijgt.

Voor meer info van over activiteiten van de VVV in Reusel de Mierden klik hier

Voor meer info over de activiteiten van de Brabantse Kempen  klik hier

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.