Jong Nederland breidt uit met Kleppioren

foto archief 2015 (96dpi): Zeskamp Jong Nederland op 21 juni 2015

Jong Nederland Reusel maakt op haar website bekend dat ze vanaf 16 september 2017 gaan starten met een nieuwe groep genaamd Kleppioren voor kinderen met een lichte beperking.

Een mooie ontwikkeling dat naadloos aansluit op het uitvoeringsplan Iederen doet Mee van de Gemeente dat moet leiden naar een inclusieve samenleving (meer info hierover klik hier)

Naast de groepen: Minioren, Rakkers, Junioren en Senioren nu dus ook een groep Kleppioren.

Jong Nederland Reusel, bieden jongeren tussen de 4 en 17 jaar wekelijks leuke activiteiten tijdens groepsavonden.

Op de website van Jong Nederland de volgende tekst

Kans geven

Na jaren lange ervaring blijkt dat er nog een bepaalde groep kinderen acherblijft. Dit vinden we erg jammer, omdat wij als leiding bij Jong Nederland graag ieder kind een kans willen geven.

Daarom hebben we de koppen bij elkaar gestoken en willen we graag om de week op zaterdag in de ochtend voor deze kinderen een groepsochtend organiseren. Het zou dan vooral gaan om kinderen die niet goed meekunnen met de reguliere groepen. We hopen een mooi clubje kinderen bij elkaar krijgen, die zin hebben om leuke spelletjes te doen, te ravotten of leuke activiteiten te beleven samen met ons.

De naam voor deze toekomstige groep zal de ‘Kleppioren’ zijn. Genaamd naar onze mascotte “Kleppie”.  De groepsochtend zijn vrijblijvend en de kosten zullen per groepsochtend € 2,00 bedragen.

Welke kinderen hier precies onder vallen, bepalen de ouders/verzorgers samen met de leiding. De eerste groepsochtend zal plaatsvinden op zaterdag 16 September van 10.00u tot 12.00u.

Ons adres is: Hulselsedijk 32, 5541 RP Reusel.

Voor meer vragen/aanmelden kun je mailen naar: Kleppioren@gmail.com

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.