Hulsel niet opgewassen tegen sterk Waalre

beeld lage resolutie):

(verslag vv Hulsel) In een zeer eenzijdige wedstrijd heeft Hulsel op zondag 25-3-2018 kansloos verloren tegen Waalre. Hulsel kon maar moeilijk de verdedigende stelling verlaten waardoor spits Stef Roijmans de gehele wedstrijd op een eiland stond.

Na twintig minuten kreeg Waalre een penalty. Hulsel verdediger Daan Perry zette zijn sliding te vroeg in en raakte daarbij zijn tegenstander.

Kees Uijthoven schoot dit buitenkansje zuiver binnen; 0-1.

tekst gaat verder onder foto

Tien minuten later belande een Waalre voorzet bij de tweede paal waar Rene Hooijmans simpel kon
afwerken. Een paar minuten later bracht Hulsel de spanning weer terug in de wedstrijd toen Stef Roijmans een vrije trap van Twan Corsten in de verre hoek binnen kopte; 1-2.

Nog voor rust was de
spanning echter weer uit de wedstrijd. Ivar Brans begon aan een solo, werd totaal niet aangepakt, en
kon afronden; 1-3.

In de rust werd bij Hulsel Daan Perry vervangen door Luc van der Heijden. Waalre ging na rust weer gewoon verder waar het gebleven was. Hulsel werd vroeg onder druk gezet en dit resulteerde na vijf minuten in de 1-4.

Wederom was het Kees Uijthoven die het net wist te vinden. Toen twintig
minuten voor tijd Wouter Bosman de 1-5 binnen kopte vonden de bezoekers het wel goed. Hulsel
kreeg nog een aardige kans via de ingevallen Rob Jansen maar een doelpunt zat er niet in.
Zo verliest Hulsel voor de derde keer op rij en wordt het volgende week op tweede paasdag tijd dat
er weer eens gewonnen wordt. Uit tegen Terlo in Bergeijk zal het moeten gebeuren.

Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Ron van Gompel , Daan Perry (’46 Luc van der Heijden), Ruud
van der Heijden (’79 Rene Roest), Twan Corsten, Joris van der Heijden, Steijn van Rooij, Tom van der
Heijden (’72 Rob Jansen), Joost Maas en Stef Roijmans.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.