Rosolo met één been in NK finale na winst tegen Be Quick

beeld (lage resolutie):

Op zondag 24 maart 2019 speelde Rosolo de eerste play-off wedstrijd tegen Be Quick uit Nuland. Uitslag 16-15

Een nipte overwinning maar het zal volgende week in de return tegen Be Quick in Nuland beter moeten aldus trainer Will van de Kruijs van Rosolo. Wie bovenste foto goed bekijkt zal de woorden van de trainer begrijpen.

Rosolo stond namelijk aan het einde van de eerste helft met een verschil van 7 doelpunten op een grote voorsprong (11-4). In de tweede helft liep het duidelijk niet bij de thuisploeg maar bleef het scorebord bij het laatste fluitsignaal op een verschil van één doelpunt in het voordeel van Rosolo steken.

Als Rosolo volgende week wint zijn ze verzekerd van de grote finale. Bij verlies wordt er een derde en beslissende wedstrijd gespeeld.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.