vv De Zuiderburen 1 verliest tegen RKDSV 2

beeld (lage resolutie):

Op zondag 31 maart 2019 bracht ik een bezoek aan de Zuiderburen voetbalarena in Reusel voor de thuiswedstrijd Zuiderburen 1 tegen RKDSV 2 uit Diessen.

Terwijl de tegenstander de warming up nog afrondde stond de groen-witte spelersgroep met de technische staf al op de groene grasmat en werden de laatste tactische afspraken nog eens doorgenomen.

Terwijl ik in een gereserveerde plaats in het  pers vak plaats kon nemen heb ik tijdens de eerste helft enkele plaatjes geschoten en durf ik met mijn bescheiden voetbalkennis toch wel te stellen dat de thuisploeg zich ernstig tekort deed. De Zuiderburen keken na 45 minuten speeltijd tegen een 0-3 achterstand aan en in de tweede helft bleef deze stand ongewijzigd.