Onderzoek beleving opkomsttijden ambulance, politie en brandweer

beeld (lage resolutie):

Tussen 25 maart en uiterlijk 12 april 2019 kunt u in het centrum van Reusel het onderzoeksteam van Stichting Crisislab tegen komen, die u enkele vragen stellen met betrekking tot de beleving van de opkomsttijden van de hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie.  

De politie, ambulance en brandweer reageren zo snel mogelijk op meldingen van misdaden, ongevallen en branden. Toch kunnen minuten soms uren lijken te duren als je betrokken bent bij een incident. Hoe snel de opkomsttijden van hulpdiensten ook zijn.

De veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost hoopt dat de uitkomsten van uw ervaringen, uit het korte gesprek van 5-10 minuten, bijdragen aan de kwaliteit van de hulpverlening.

Dagelijks zijn de hulpdiensten al bezig om deze opkomsttijden(de tijd tussen de melding op meldkamer en dat de eenheid of eenheden ter plaatse zijn) aan te scherpen.

gekozen voor de kern Reusel

Voor de kwalitatieve onderzoeksmethode, het zogenaamde flitsinterview, is voor gemeente Reusel-De Mierden gekozen voor de kern Reusel omdat dit een centrale plek is binnen gemeente Reusel-De Mierden waar ook mensen uit de omliggende dorpskernen komen aldus de schriftelijke reactie van de communicatieadviseur van de Veiligheidsregio, na vragen mijnerzijds.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.